Blog

12 říjen

Nekupujte zajíce v pytli aneb co Vás u nás čeká

Written by 

Naším cílem je Vaše spokojenost a toho můžeme dosáhnout jen tak, že budete spokojeni po celou dobu od prvního setkání až po bydlení V našich domech. Proto jsme pro Vás připravili takovou malou exkurzi do toho co Vás čeká.

první kontakt - Většinou telefonické informace o projektu

v případě, že Vás ZAUJMEME :) nabídneme prohlídku našich předváděcích domů

prohlídka předváděcích domů - podrobné informace o projektu. Zde máme možnost Vám úkázat na konkrétních případech, z čeho se naše nabídka skládá včetně názorného předvedení

v případě, že Vás ZAUJMEME :) následuje další prohlídka po nějaké době nebo schůzka, kde odpovídáme na Vaše dotazy, které Vás napadly po zhlédnutí předváděcích domů.

schůzka - je možné... - na této schůzce se mluví především o Vašich konkrétních požadavcích na dům a možnosti jejich provedení (Snažíme se Vám vyjít maximálně vstříc, proto dáváme možnost úprav dispozice dle Vašich představ)

rozhodnutí o koupi - V případě zájmu sepíšeme rezervační smlouvu a je zaplacena záloha na dům

přípravná fáze - v tomto období se většinou řeší financování ( rádi Vám pomůžeme i s financováním ) a konkrétní dispozice domu. Toto období trvá většinou cca 2 měsíce, protože po Vás budeme chtít velké  množství informací, které si musíte dobře promyslet, aby Vaše dispozice splnila Vaše sny o bydlení.

realizační fáze - po projítí přípravnou fází (kterou považujeme za nejdůležitější z fází budování domu) přichází k podpisu smlouvy o smlouvě budoucí kupní a začínáme s prácemi na stavbě. Realizační fáze je nejdelší a nejzajímavější a my si dáváme za cíl Vás provést touto cestou tak, abyste si ji užili bez zbytečných stresů a mohli na ni v budoucnu vzpomínat jako na příjemný zážitek. V průběhu této fáze platíte zálohy na kupní cenu v měsíčních intervalech dle skutečně provedených prací na stavbě.

ukončení stavby -  po ukončení stavby dochází k podpisu kupní smlouvy a s ní spojený doplatek kupní ceny domu. Po doplacení si můžete svůj dům převzít a začít novou etapu svého života.

servis - ukončením a předáním stavby naše práce nekončí. Jako jakýkoliv jiný výrobek i dům má své specifika a své ovládání, proto jsme tu pro Vás i nadále jako pomoc v nenadálých situacích nebo jen v situacích, kdy si nebudete něčím jistí.

V průběhu celého procesu samozřejmě komunikujeme ještě telefonicky a emailem, kde poskytujeme další informace, které jsou třeba.

V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat: Jaroslav Bartoš tel: 737 257 549

 

 

 

 

Read 14041 times Last modified on pátek, 14 říjen 2016 19:41
Rate this item
(1 Vote)
Jaroslav Bartoš

„Podnik, který nepřináší nic jiného než peníze, je ubohý podnik.“

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.